Grafične storitve facebook

Profesionaleni spletni nastop

Logotip je izjemno pomemben grafičen element

Pomemben je zato, ker omogoča prepoznavnost podjetja. Ima komunikativno in reklamno vrednost, saj podjetja pogosto uporabijo domiselne logotipe z namenom, da bi jih opazili, si ga zapomnili in ga obenem ločili od drugih podjetij, produktov itd. • spletni oblikovalec

  Predstavitev želja in vizij

  Za izdelavo dobrega logotipa, so zelo pomembne podrobnosti. Za optimalen rezultat moramo zelo dobro spoznati vaše želje, namene, cilje in dejavnost, s katero se ukvarjate. Tako bomo pri oblikovanju upoštevali vse podrobnosti in logotip kar se da približali vašemu podjetju. Pošljite nam povpraševanje, nato pa se osebno, po telefonu ali pa preko elektronske pošte dogovorimo o podrobnostih
 • spletni oblikovalec

  Oblikovanje logotipa

  Z vsemi danimi podrobnostmi, oblikujemo različne logotipe, na različne načine z različnim oblikovanjem. Pri oblikovanju se držimo pravila 'manj je več', kar pomeni, da bo vaš logotip enostaven, vendar vseeno unikaten, razločen, sporočilen in prepričljiv. Od izdelanih osnutkov, nato vaš najljubši logotip, s pomočjo vašega mnenja in morebitnih predlogov, dopolnimo, predelamo in izpopolnimo. Naš cilj je oblikovati logotip, ki bo zaradi svoje izvirnosti postal prepoznaven in bo všeč tako vam, kot vašim strankam.
 • spletni oblikovalec

  Uporaba logotipa

  Logotip, po končani izdelavi, prejmete tako v barvni, kot tudi črno beli obliki, v vektorskih (Adobe Illustrator in pdf) oblikah ter rastrski obliki in v osnovnem formatu za slike, kot so jpg in png. Zraven prejmete še lastnosti logotipa, kot so barvni vzorci oziroma vrednosti, tipografske vrednosti, ki govorijo o pisavi (velikost, vrsta pisave), ter razmerja, ki govorijo o razdalji med posameznimi elementi.

Vizitka je del vsakega poslovneža

Pri predstavitvi podjetja vizitka igra veliko vlogo. Dobro izdelana vizitka pomeni več možnosti za nadaljnje poslovanje. Stranka ali bodoči poslovni partner lahko že po izgledu vizitke oceni, kako profesionalno je podjetje. Napaka bi bila, če ji nebi namenili veliko pozornosti, saj je vizitka prvi korak do uspešnega poslov.

 • spletni oblikovalec

  Preglednost

  Dobra vizitka mora biti pregledna. Pisava mora biti dobro vidna, kar pomeni, da je smiselno imeti belo pisavo na črni podlagi, nesmiselno bi bilo pa imeti črno pisavo na rjavi podlagi. Velikost črk ne sme biti ne prevelika, ne premajhna. To pomeni, da mora biti take velikosti, da jo lahko normalno preberemo. Izpostavljeni so le tisti pomembni podatki, potrebni za vzpostavitev kontakta. Tisto, kar želimo poudariti, je telefonska številka, zato jo lahko napišemo v krepki pisavi ali pa damo večjo velikost pisave.
 • spletni oblikovalec

  Sporočilnost

  Dobra vizitka, je tista vizitka, ki jo pogledaš in brez vprašanj veš, s čim se podjetje ukvarja. Poleg kontaktnih podatkov, ki jih mora vsebovati vaša vizitka, je nujno potrebna informacija o ponudbi in storitvah podjetja.
 • spletni oblikovalec

  Unikatnost

  Poskrbite, da bo vaša vizitka unikatna. Naj vsebuje posebnosti. To so lahko unikatne kombinacije barv, zanimiv in izstopajoč logotip, posebna oblika in razporeditev vsebine… Skratka vse kar je potrebno, da si jo oseba hitro zapomn

Vse kar vam srce poželi

Si želite celostno grafično podobo, fotomontažo, nalepke, koledarje, grafične elemente za vašo spletno stran? Pri nas imamo leta izkušenj z grafičnimi dizajno in smo vedno pripravljeni na nove izzive...


 • spletni oblikovalec

  Celostne grafične podobe

  Celostna grafična podoba je vizualno izražanje podobe podjetja. Z njim ustvarimo prvi vtis in je pogosto najmočnejši element, ki privabi stranke. Je ključnega pomena pri prepoznavnosti podjetja. Zagotovimo vam profesionalne in celovite rešitve celostne grafične podobe vašega podjetja. Izdelan CGP je široko uporaben za vse vrste medijev, tako tiskane kot tudi elektronske medije.
 • spletni oblikovalec

  Dopisi

  Dopisovanje je nujno, kadar poslovni partner ni dosegljiv in kadar ustno sporočanje ne zadošča. Poslovno in uradovalno dopisovanje se pojavlja povsod: v podjetjih, obrti, trgovini, državni upravi, društvih ipd. Izdelamo vam dopis, kateri pregleden, jasno je označeno, kje v dopisu je kakšen podatek. Uporabimo določen model, ki se z razvojem jezika spreminja in prilagaja novim zahtevam, vendar pa vseeno ostaja določena razporeditev.
 • spletni oblikovalec

  Kuverte

  Namen kuverte je shramba pisma. Pismo se pošlje v zaprti pisemski ovojnici, oblazinjeni kuverti, ki mora biti primerna glede na velikost. Kuverte so lahko različnih dimenzij, le te pa so odvisne od vsebine, ki jo želite poslati.
 • spletni oblikovalec

  mape

  Kuverte, dopisi, mape, letaki, zloženke, prospekti, katalogi, etikete, samolepilne nalepke, samokopirni obrazci, bloki, vabila, plakati, koledarji, itd...
 • spletni oblikovalec

  Zloženke

  Zgibani letaki oz. zloženke vam omogočajo več prostora za vaše sporočilo in kreativne načine predstave le tega. Vsebujejo tudi fotografije, formati zgibank so lahko različni in tudi postavitev je lahko ali ležeča ali pokončna.
 • spletni oblikovalec

  Katalogi

  Katalog je seznam izdelkov,eksponatov namenjenih za prodajo. Lahko je v tiskani obliki (kot brošura), na karticah ali v elektronski obliki- na spletu. S pregledovanjem kataloga boste dobili informacije o tem, kakšna je trgovina, podjetje, izdelki itd.
 • spletni oblikovalec

  Prospekti

  Glavni namen prospektov, je reklamiranje določenega izdelka ali storitve. Namenjen je širši množici. Lahko se jih pošlje po pošti, postavi na pulte, razdeli na sejmih itd. Na prospekt se lahko natisne tudi svoje kontaktne podatke, prav tako pa so primerni za trgovine in njihove akcije, ki so lahko dnevne ali tedenske.
 • spletni oblikovalec

  Samolepilne nalepke

  Samolepilne nalepke so domiseln način promocije nekega izdelka, podjetja ali celo osebe. Nalepke ponavadi vsebujejo sliko in tekst, lahko pa je na nalepki tudi logotip podjetja. Velikokrat se jih nalepi na avtomobile, tako da je promocija vaše storitve, izdelka aktivna tudi v prometu.
 • spletni oblikovalec

  Samokopirni obrazci

  Samokopirni obrazci so že dolgo časa osnovni pisarniški izdelki tako za podjetja kot urade. So praktičnimi zapisi za obrazce, pogodbe ali račune. Tako bodo dobile stranke pomembne dokumente, katere bodo same dopolnile.
 • spletni oblikovalec

  Plakati

  Običajna velikost plakata je 100 x 70 cm. Poznamo tudi manjše in pa mnogo večje plakate. Njihova naloga je izpostavljanje nekega izdelka in to širši javnosti. Namen plakata je, da pritegne pozornost in da naredi reklamo.
 • spletni oblikovalec

  etikete

  Etiketa je kos papirja, kovine, blaga, kovine ali kakšnega drugega materiala, pritrjena na embalažo izdelka, ali na izdelek sam. Lahko je tudi natisnjena neposredno na izdelek. Nosi informacije o izdelku, kot so ime izdelka, cena, črtna koda ali/in ostale pomembne informacije povezane z izdelkom artiklom ali storitvijo.
 • spletni oblikovalec

  Škatle

  Škatle so zelo priročne, saj se v njih shranjuje različne predmete in stvari, ki so nam v vsakdanjem življenju v napoto. Uporabljate lahko škatle različnih dimenzij, ki lahko pridejo prav ob različnih priložnostih. V manjšo škatlo lahko shraniš nakit,, v večjo pa revije, časopie, kataloge, knjige...
 • spletni oblikovalec

  Fotomontaže

  Fotomontaža je proces pri katerem, kombiniramo več fotografij in tako ustvarimo edinstveno sliko. Uporabljajo se v oblikovalske in umetniške namene. Fotomontaže segajo že davno v preteklost, ko so jih izdelovali ročno z striženjem in lepljenjem več slik skupaj, danes pa vse to poteka v računalniških program

Oglaševanje na veliko

Nudimo vam izdelavo prepoznavnega oglasa


 • spletni oblikovalec

  Oglasne pasice/ bannerji

  Oglasna pasica, banner oglas, banner oziroma web banner so izrazi za obliko oglaševanja na svetovnem spletu. Predstavlja zaključeno grafično celoto določenih dimenzij, ki je vstavljena v spletno stran z namenom, da privabi obisk. Oglasna pasica/banner je lahko narejen v različnih tehnologijah, kot so JPEG, GIF, PNG, Javasript,  ali HTML. Za oglasne pasice/bannerje, ki imajo animacijo, zvok ali video običajno uporabljamo  HTML tehnologijo.
 • spletni oblikovalec

  Letaki

  Letak je enolistna tiskovina. Je cenovno ugoden medij, s katerim potencialni ciljni skupini podate bistvene informacije o vašem projektu, dogodku itd. Nudimo vam izdelavo letaka v različnih formatih z oblikovanjem po vaši želji.
 • spletni oblikovalec

  Vabila in voščilnice

  Nudimo vam oblikovanje in tisk raznovrstnih vabil in voščilnic. Vabila izdelamo po pravilih pisanja vabila različnih vrst, kot so : uradna ali neuradna in javna ali zasebna. Prav tako vam nudimo izdelavo voščilnic, s katerimi se boste lahko svojim strankam, prijateljem, znancem zahvalili za zvestobo, za sodelovanje, jih s tem motivirali in se izkazali v dobri luči.
 • spletni oblikovalec

  Koledar

  Koledar je odličen promocijski izdelek, saj imate možnost izpostavljenosti vašega podjetja ali blagovne znamke kar 12 mesecev v letu. To sredstvo vam bo zagotovilo veliko opaznost in vaša investicija se vam bo zagotovo povrnila. Na koledar bomo po vaši želji dali tudi vaše kontaktne podatke, tako da vas bodo vaše bodoče stranke še lahko še hitreje kontaktirale.

Prihaja kmalu...

Cenik storitev je trenutno še v izdelavi, za ceno pokličite na 040 788 849 ali pa preko emaila: info@spletni-oblikovalec.si


                                 Naše spletne strani:


v izdelavi...

v izdelavi...

v izdelavi...

 v izdelavi...

 info@spletni-oblikovalec.si
DOMOV
STORITVE
PROJEKTI
KONTAKT

IZBERI PO SVOJE
Primarna tema
spletni oblikovalecs
Izberi temo
spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs

These are just examples and you can build your own color scheme in the backend.

Izberi ozadje
spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs spletni oblikovalecs